Pihavarasto - perinneladot

Pihavarasto

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Tutustu Perinneladot pihavarastoihin ja löydä itsellesi sopiva pihavaja, pihavarasto tai ulkovarasto! Perinneladot piharakennusvalikoimasta löydät pihavarastot ja pihavajat jokaiseen tarpeeseen! Laaja vakikoima harjakattoisia ja pulpettikattoisia piharakennuksia. Perinteisellä salvosnurkalla ja modernilla citynurkalla. Meiltä saat pihavarastot edullisesti ja ympäri Suomen. Verkkokaupastamme näet laajan valikoiman ja lisätietoa voit kysyä meiltä.

Harjakattoiset pihavarastot

Pulpettikattoiset pihavarastot

Pihavarasto

Pihavarasto salvosnurkalla. HPV1-malli ovilehtikorkeus 1660mm, HPV2-malli ovilehtikorkeus 1930mm. Väliseinä oviaukon tasolle. Koko ja korkeusmuutokset mahdollisia. Tämä malli soveltuu myös jatkettavaksi, eli pituudella ei ole rajaa. HPV2-malliin saatavana lisähinnalla varastonovia ja mökkiovi vaihtoehtoja. Katso mallit tästä.

Pihavaja

Pihavarasto citynurkalla. Nurkat laudoituksella. CNPV3-malli ovilehtikorkeus 1930mm. Väliseinä oviaukon tasolle. Koko ja korkeusmuutokset mahdollisia. CNPV3-malliin saatavana lisähinnalla varastonovia ja mökkiovi vaihtoehtoja. Katso mallit tästä.

Pihavarasto pulpettikattoPihavarasto pulpettikattoinen salvosnurkalla. Mallin ovilehtikorkeus 1930mm. Väliseinä täyskorkea. Koko- ja korkeusmuutokset mahdollisia. Mallin jatkaminen mahdollista, joten pituus asiakkaan mukaan. Malliin saatavana lisähinnalla varastonovia ja mökkiovi vaihtoehtoja. Katso mallit tästä.

Pihavarasto pulpettikatto cityPihavarasto pulpettikattoinen citynurkalla. Nurkassa laudoitus. Mallin ovilehtikorkeus 1930mm. Väliseinä täyskorkea. Koko- ja korkeusmuutokset mahdollisia. Malliin saatavana lisähinnalla varastonovia ja mökkiovi vaihtoehtoja. Katso mallit tästä.

Pihavarasto harjakatolla (salvosnurkka)

Pihavarasto harjakatolla (city-nurkka)

Pihavarasto pulpettikatolla (salvosnurkka)

Pihavarasto pulpettikatolla (city-nurkka)

Välj din valuta
Euro
Hyr en släp